Через російські обстріли на Миколаївщині вигоріло 2,5 га лісу (ФОТО)


08:1209.09.2022

За добу 8 вересня на території Миколаївської області зареєстровано 6 пожеж, 1 з яких виникла в результаті влучення боєприпасів та уламків від них.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 13:34 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що після ворожого обстрілу виникла пожежа листяного та хвойного лісу на території Березнегуватського лісового господарства Баштанського району. На місце прибув черговий караул 9 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Для підвозу води залучався трактор Т-150 з бочкою. О 15:39 вогнеборці ліквідували пожежу на загальній площі 2,5 га, з яких 1,5 га — листяного та 1 га хвойного лісу.

Інші 5 пожеж не пов’язані із веденням бойових дій.

О 12:22 рятувальників сповістили про займання автомобіля ВАЗ 2106 в с. Синюхин Брід Синюхинобрідської територіальної громади Первомайського району. Пожежу загасили вогнеборці місцевої пожежної охорони “Підгородня” на площі 1 кв. м, попередня причина виникнення — коротке замикання електропроводки.

Також горіли господарчі приміщення в адміністративній будівлі Новосвітлівського психоневрологічного інтернату. Про це рятувальників сповістили о 15:00, о 16:25 пожежу ліквідовано на площі 30 кв. м.

У м. Нова Одеса Новоодеської ТГ Миколаївського району о 15:50 зайнялося в котельні на території приватного домоволодіння. Черговий караул 21 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідував пожежу о 15:29 на площі 16 кв. м, врятувавши від вогню поруч розташований житловий будинок. Попередня причина виникнення — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Ще 2 пожежі сталися на відкритих територіях. Перший епізод у с. Дмитрівка Куцурубської ТГ Миколаївського району. Тут, через необережне поводження з вогнем горіла суха трава на площі 4,5 га, пожежу ліквідовано відділенням 22 ДПРЧ 2 ДПРЗ, залучався трактор з бочкою для підвозу води. Другий випадок зареєстрований у с. Капустине Мішково-Погорілівської ТГ Миколаївського району. З невстановленої причини зайнялась солома в тюках. Вогнеборці 1 ДПРЧ 2 ДПРЗ пожежу ліквідували на площі 80 кв. м.

Як повідомляло Інше ТВ, З 6 пожеж на Миколаївщині за позаминулу добу одна спалахнула через російські обстріли – у селі Іванівка (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube