“Лайно собаче”! Трампа освистали на з’їзді лібертаріанців (ФОТО)


19:3926.05.2024

Поява Трампа на з’їзді лібертаріанців, незвична для республіканського кандидата на посаду глави Білого дому, також свідчить про те, наскільки серйозно він і його кампанія сприймають загрозу з боку незалежного кандидата Роберта Ф. Кеннеді-молодшого, який давно виступає проти вакцин і мандатів і який виступив на з’їзді у п’ятницю.
Трамп посилює нападки на Кеннеді, який балотується як незалежний кандидат, нещодавно назвавши його «фальшивим» прихильником антивакцинації.

Опитування громадської думки свідчать, що Кеннеді відтягне голоси як у Трампа, так і у Байдена, але поки не ясно, хто з кандидатів від основних партій більше постраждає від того, що Кеннеді претендує на посаду в Білому домі, пише Reuters.

Організатори Лібертаріанської партії заявили, що Байдена також запросили виступити на з’їзді, але він відмовився.

«Лібертаріанська партія може багато чого змінити. Якщо ми об’єднаємося, нас не зупинити”, – сказав Трамп під оплески і глузування.

"Лайно собаче"! Трампа освистали на з'їзді лібертаріанців (ФОТО) 1
"Лайно собаче"! Трампа освистали на з'їзді лібертаріанців (ФОТО) 5

Трамп сказав, що він «лібертаріанець, навіть не намагаючись ним бути», і що Лібертаріанська партія повинна підтримати його – ще одна репліка, яку зустріли оплесками і глузуваннями.

Не стримавшись, Трамп пожартував над натовпом, заявивши, що якщо вони не підтримають його, він і надалі отримуватиме лише крихітну частку підтримки виборців на національних виборах.
Він пообіцяв, що в разі перемоги на виборах призначить лібертаріанця до свого кабінету міністрів, що було зустрінуте вигуками «лайно собаче!».

"Лайно собаче"! Трампа освистали на з'їзді лібертаріанців (ФОТО) 3
"Лайно собаче"! Трампа освистали на з'їзді лібертаріанців (ФОТО) 6

За одну обіцянку Трамп отримав бурхливі оплески. Для лібертаріанців закликом до об’єднання є справа Росса Ульбріхта, який відбуває довічне ув’язнення за створення і функціонування веб-сайту Silk Road, який дозволяв користувачам таємно купувати і продавати наркотики та інші нелегальні товари.

Лібертаріанці вважають, що вирок, винесений Ульбріхту в 2015 році, являє собою перевищення повноважень уряду і судової влади. Перед натовпом, який тримав плакати «Free Ross», Трамп пообіцяв пом’якшити вирок Ульбріхту, якщо він повернеться в Білий дім.

Нагадаємо також: Ніккі Хейлі повертається до Трампа? Перший крок зроблено



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube