Сергій Притула визначився з партією – тепер у нього є своя


18:5923.05.2024

Наприкінці квітня поточного року в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань змінився керівник маловідомої партії «Платформа справедливості». Її новий очільник – Максим Костецький, помічник на громадських засадах нардепа від «Голосу» Ярослава Юрчишина і юридичний радник, керівник транспортного напрямку благодійного фонду Сергія Притули, розповів «Главкому», що реєстраційні дії почалися ще до початку війни.

«Так, партія є, діяльності ніякої не здійснює, завершили реєстраційні дії, які почали ще до повномасштабного вторгнення, от і вся сенсація», – прокоментував він перереєстрацію політсили.

Народний депутат VIII скликання і співавтор виборчого кодексу Олександр Черненко в коментарі «Главкому» назвав зміну керівника партії «підготовкою до виборів, які відбудуться після завершення дії воєнного стану». На його думку, реєстрація малознаної політсили на представника фонду Притули може свідчити про політичні амбіції відомого волонтера.

Варто додати, що соціологічні опитування свідчать про неабияку підтримку віртуальної «партія Притули» серед українців. Зокрема, наприкінці лютого цього року вона посіла перше місце серед політсил, до яких громадяни ставляться позитивно.

Нагадаємо, як повідомляло ІншеТВ, Зеленському все ще довіряють майже 70% українців, Притула наздоганяє Кіма, – свіже опитування



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube