Путін визнав, що теракт у “Крокусі” здійснив ІДІЛ, але винна все одно Україна


20:3325.03.2024

Путін виступив на нараді силовиків і міністрів щодо теракту в “Крокусі”. Він заявив, що напад скоєно “руками радикальних ісламістів”, але його “цікавить замовник”.

-Ми знаємо, що теракт скоєно руками радикальних ісламістів. Нас цікавить, хто замовник.

Теракт може бути тільки ланкою для тих, хто з 2014 року воює з нами руками київського режиму. А нацисти ніколи не гребували використовувати найбрудніші методи. Тим більше зараз, коли їхній контрнаступ провалився. Мета – показати, що для київського режиму не все втрачено. Потрібно слідувати західним кураторам і воювати до останнього українця, а також створювати щось на кшталт гітлерюгенда в новому виданні.

США різними каналами намагаються переконати всіх, що київського сліду в кривавому теракті в “Крокусі” нібито немає, що це заборонений ІДІЛ.

Потрібно відповісти на запитання, чому терористи після скоєння злочину намагалися піти на Україну і хто їх там чекав, – сказав Путін, який явно “чукча не читатель, чукча писатель”, інакше б він знав, що версія про “вікно на українському кордоні” вже провалилась.

Нагадаємо, посол білорусі спростував версію путіна щодо теракту під москвою: каже, що терористи планували втечу через білорусько-російський кордон

А також читайте: “Обставини теракту абсолютно не в’яжуться між собою” – 6 дивностей в атаці на “Крокус Сіті хол”



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube