Бунт Техасу проти федералів. Байден зробив заяву


21:0627.01.2024

Нагадаємо, як повідомляло вчора ІншеТВ, в США Техас збунтувався проти федералів через кордон з Мексикою, Байден дав 24 години.

Згодом президент США Джо Байден зробив заяву щодо двопартійних переговорів у Сенаті з питань безпеки кордонів. Вона опублікована на сайті Білого дому. Ось вона:

“Занадто довго ми всі знали, що кордон був порушений. Давно настав час його відновити.

Саме тому два місяці тому я доручив своїй команді розпочати переговори з двопартійною групою сенаторів, щоб серйозно і нарешті вирішити прикордонну кризу. Вже кілька тижнів вони цим займаються. Працюючи цілодобово, у свята і на вихідних.

Давайте прояснимо ситуацію.

Те, що було обговорено в ході переговорів, стане найжорсткішим і найсправедливішим набором реформ для захисту кордону, який коли-небудь був у нашій країні.

Це дасть мені, як Президенту, нові надзвичайні повноваження перекривати кордон, коли він буде переповнений. І якщо мені нададуть такі повноваження, я скористаюся ними в день, коли підпишу законопроект як закон.

Крім того, Конгрес має нарешті надати фінансування, яке я просив у жовтні, для забезпечення безпеки кордону. Це включає додаткові 1300 прикордонників, 375 імміграційних суддів, 1600 співробітників служби притулку та понад 100 найсучасніших інспекційних машин, які допоможуть виявити та зупинити фентаніл на нашому південно-західному кордоні.

Захист кордону в результаті цих переговорів – це перемога для Америки.

Для всіх, хто вимагає посилення прикордонного контролю, це шлях до успіху.

Якщо ви серйозно ставитеся до прикордонної кризи, прийміть двопартійний законопроект, і я його підпишу”.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube