Російській нічний терор ракетами: у Дніпрі загинула жінка з трирічною дитиною, в Умані знесений під’їзд 9-поверхівки (ВІДЕО)


06:4728.04.2023

У ніч на 28 квітня росія здійснила масований ракетний обстріл мирного населення. У Дніпрі внаслідок влучання у житловий будинок є загиблі.

Про це інформує мер Дніпра Борис Філатов, пишуть #Букви.

Очільник міста повідомив, що росіяни своїми обстрілами убили молоду жінку та трирічну дитину:

“Півночі не сплю. “Високоточниє” під@раси знову вбили в Дніпрі цивільних людей. Загинула молода жінка та трирічна дитина”.

Російській нічний терор ракетами: у Дніпрі загинула жінка з трирічною дитиною, в Умані знесений під’їзд 9-поверхівки (ВІДЕО) 1
Російській нічний терор ракетами: у Дніпрі загинула жінка з трирічною дитиною, в Умані знесений під’їзд 9-поверхівки (ВІДЕО) 3

Вранці ЗМІ повідомили про влучання ракети у багатоповерхівку в Умані Черкаської області, пише «Слово і Діло».

Мережею ширяться перші кадри з місці чергового теракту росіян. На відео – дев’ятиповерховий будинок у місті Умань.

Попередньо, є два влучання крилатих ракет у місті: у житловий будинок і складські будівлі. Про це повідомили у Черкаській ОВА.

У багатоповерховому будинку зруйновано цілий під’їзд. Інформації про жертв та поранених поки немає.

На місці працюють усі служби.

Як повідомляло Інше ТВ, вчора, 27 квітня, вночі було завдано ракетний удар по Миколаєву. Загинула одна людина, 43 було поранено, з яких 23 – госпіталізовано.

Також повідомлялось «Калібри» були спрямовані за складною траєкторією, вже 23 поранених – в ОК «Південь» розповіли про ракетний удар по Миколаєву (ВІДЕО)

Наслідки нічного ракетного удару по Миколаєву (ФОТО)

Рятувальники Миколаєва гасили пожежі після нічних «прильотів» російських «Калібрів» по місту і визволяли містян з заблокованих квартир (ФОТО)

«Цей черговий злочин проти людяності не зійде терористам з рук» – Зеленський відреагував на ракетну атаку по Миколаєву (ВІДЕО)

Внаслідок російської ракетної атаки Миколаєва поранено двоє дітей – в прокуратурі показали руйнування і залишки ракет (ФОТО)

Троє поранених внаслідок ракетної атаки по Миколаєву – в важкому стані, – Кім

Ракетна атака по Миколаєву: пошкоджено 38 житлових будинків, адміністрація району, навчальні заклади (ФОТО)

Миколаївський краєзнавчий музей теж сьогодні вночі постраждав від російських «Калібрів». Але чекає на відвідувачів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube