Церковника, якого СБУ застукала з оголеним хористом, побили в Чернівцях (ВІДЕО)


16:0811.04.2023

У Чернівцях Невідомі побили єпископа Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ МП Микиту, якого раніше СБУ заскочила в ліжку з хористом. Про це повідомляє Чернівецько-Буковинська єпархія УПЦ МП.

Як зазначається у повідомленні, у вечір нападу єпископ нібито повертався до храму з двома неповнолітніми хлопцями. Батько і брат одного з них нібито зараз перебувають на фронті.

«10 квітня 2023 року, о 22:00, біля Чернівецького єпархіального управління невідомий зловмисник напав на єпископа Івано-Франківського і Коломийського Никиту та неповнолітнього сина воїна ЗСУ, чий брат і батько зараз перебувають на передовій», – йдеться у повідомленні.

У єпархії поскаржилися, що поліція не арештувала нападника та відмовила у перевірці чоловіка на стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Пізніше у мережі з’явилося відео нападу. За даними місцевих ЗМІ, що невідомий чоловік побачив священника УПЦ МП із двома 16-річними хористами і за це вдарив по обличчю.

Нагадаємо: А ось і “мальчик в трусиках”. СБУ під час обшуку заскочила секретаря Чернівецької єпархіі УПЦ МП з 17-річним хлопцем (ФОТО)

Неповнолітній в ліжку – вершина айсберга. В цих же панотців СБУ знайшла дитячу порнографію, оригінал

Але Онуфрій висвятив на єпископа архімандрита з Чернівців, який засвітився в секс-скандалі з неповнолітнім, а потім з дитячою порнографією



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube