Є вода, нема води, смердить вона чи пахне, миколаївці мусять платити – «Миколаївводоканал» нагадує про неминучість розплати


16:1711.04.2023

Миколаївці заборгували міському комунальному підприємству «Миколаївводоканал» майже 240 мільйонів гривень.

Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства.

“Для порівняння: підприємство за 12 місяців минулого року сплатило за спожиту електроенергію, паливно-мастильні та ремонтні матеріали – майже 194 мільйони гривень.

В Україні, поки діє воєнний стан, постачальникам комунальних послуг заборонено відключати населення за несплату. Однак після нашої Перемоги над рф, борги не будуть списані. Навпаки, абонентам, доведеться відразу сплатити чималу суму: за спожиту воду та справну каналізацію, а також відшкодувати витрати за відключення та повторне підключення до централізованого водопостачання.

Поки, фахівцями юридичного відділу «Миколаївводоканал», щотижнево надсилаються матеріали до судових інстанцій. Претензійна-позовна робота стосується усіх абонентів, хто вчасно не сплачує рахунки за надані послуги.

Миколаївці, закликаємо усіх хто має борг звернутися до працівників абонентського відділу та укласти договір реструктуризації, аби мати змогу сплачувати частинами за спожиті послуги.

Водночас дякуємо тим споживачам, які попри все вчасно сплачують рахунки, — завдяки вам підприємство поки продовжує ще працювати”, – йдеться в офіційному повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube