Республіканці винним у висунутих Трампу звинуваченнях важають Сороса


13:1331.03.2023

Губернатор Флориди Рон Десантіс і колишній віцепрезидент США Майк Пенс розкритикували кримінальне звинувачення 45 президента Дональда Трампа — вони конкуренти ексглави Білого дому в Республіканській партії за висування на виборах 2024 року.

За словами Десантіса, правова система США перетворюється на “зброю для просування політичного порядку денного та перевертає верховенство права з ніг на голову”.

Він сказав, що окружний прокурор Манхеттена Елвін Бреґґ нібито підтримується мільярдером Джорджем Соросом.

“Це не по-американськи. Він постійно спотворює закон, щоб принизити кримінальні злочини та виправдати кримінальні провини. Проте тепер він розширює закон, щоб націлити його на політичного опонента”, — заявив Десантіс.

Флоридський губернатор зазначив, що Флорида не допомагатиме у запиті про екстрадицію Трампа до Нью-Йорка — у штаті розташована вілла експрезидента Мар-а-Лаго.

Також проти звинувачення Трампа виступив Пенс — за його словами, звинувачення колишнього президента є “безпрецедентним та обурливим”.

“Це здається мільйонам американців не чим іншим, як політичним переслідуванням. Американський народ подивиться на це і побачить у цьому ще один приклад криміналізації політики в цій країні”, — заявив Пенс.

Нагадаємо: Трампу таки висунули звинувачення, він має бути доставлений до прокуратури Манхеттена



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube