Резніков показав, з чого буде складатися “армований кулак”, на силу якого працювали разом з партнерами (ФОТО)


20:2327.03.2023

-Армований кулак стає потужнішим, – міністр оборони Олексій Резніков показав техніку, яка поступає від партнерів.

– Сьогодні мав за честь спільно з командувачем ДШВ ЗСУ генерал-майором Максимом «Майком» Миргородським та нашими десантниками обкатати нове поповнення в наших армованих підрозділах. Challenger’ів від Британії, Stryker‘ів & Cougar‘ів від США та Marder‘ів від Німеччини.

Резніков показав, з чого буде складатися "армований кулак", на силу якого працювали разом з партнерами (ФОТО) 1
Резніков показав, з чого буде складатися "армований кулак", на силу якого працювали разом з партнерами (ФОТО) 3

Ще рік тому ніхто б не міг подумати, що підтримка партнерів буде такою потужною. Що увесь цивілізований світ перезавантажиться і врешті дасть опір кривавому агресору, країні-терористу рф.За цей рік все змінилося. Україна змінила світ. Стійкість українського народу та майстерність нашої армії переконали, що Україна переможе.І ми вже перемагаємо. Адже «спецоперація» орків йде «за планом» — вони риють окопи й намагаються укріплюватись. В своїх головах вони вже змінили парадигму з «ми друга армія світу і ми вас переможемо за три дні» на «треба переходити в оборону».

Так, пройдено великий шлях. І багато ще попереду. Всі наші міста будуть звільнені, і ми вийдемо на кордони, міжнародно визнані у 1991 році. А ця нова техніка складе добру компанію своїм «побратимам» на полі бою. Невдовзі її переваги завдяки нашим військовим відчують на собі російські окупанти. Завжди перші!

До речі, після особистого «пілотування» Challenger‘ом, як учасник трофі-рейдів можу сказати, що навіть водій Rolls Royce не буде в такому комфорті, як екіпаж цього витвору бойового мистецтва на бездоріжжі. Тож, в сухому залишку: наш «військовий зоопарк» розширюється. А до «бойових кицьок» долучився «слон». Саме так прозвали Challenger наші десантники. Все буде Україна! — написав міністр оборони України Олексій Резніков.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube