Економічний форум в Давосі. Президент Польщі: «Ця війна від початку посилає один сигнал із України – потрібна зброя, зброя і ще раз зброя»


12:4817.01.2023

Президент Польщі Анджей Дуда закликав західних союзників продовжувати військову підтримку України, оскільки тоді українські захисники матимуть змогу зупинити РФ.

Про це він сказав на панельній дискусії “На захист Європи” у Давосі у вівторок, пише «Інтерфакс-Україна».

“Ця війна від початку посилає один сигнал із України. Це те, що Володимир Зеленський сказав нам на початку війни телефоном. Я розмовляв із ним практично щодня, іноді навіть декілька разів на день. І був один меседж: зброя, зброя і ще раз зброя – нам потрібна військова підтримка”, – сказав Дуда.

Він наголосив, що зброя – найважливіший елемент.        

“Якщо ми продовжимо відправляти багато військової техніки для захисників України, передової техніки, вони матимуть змогу зупинити росіян”, – наголосив Дуда.

Президент Польщі сказав, що США відіграють найважливішу роль у підтримці України, проте “не варто недооцінювати інші країни-члени НАТО, оскільки адміністрації Байдена набагато легше відправити військову техніку”.

Як повідомляло Інше ТВ, «Єдиний спосіб дійсно вирішити цей конфлікт — це виграти його на полі бою»: Нідерланди закликали надати Україні більше зброї



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube