“Терористи готують нові удари, ми знаємо”, – Зеленський (ВІДЕО)


22:2127.11.2022

Поки в терористів є ракети, вони не заспокояться. Про це президент Зеленський говорив у вечірньому зверненні до українців.

-Після масованого удару терористів минулої середи день за днем відновлювали генерацію та постачання електрики. Станом на сьогодні у більшості регіонів країни діють лише стабілізаційні графіки відключень. Ситуація енергетиками контролюється. І я дякую за це тисячам людей, які по всій країні працювали цілодобово, щоб повернути світло, воду, тепло і зв’язок. Дякую всім працівникам енергетичних компаній, комунальних служб, ремонтних бригад, обласній владі, керівникам місцевих громад, які допомагали, бізнесу, який долучився. Українська єдність знову й знову демонструє свою силу і результативність. Я дякую всім українським підприємцям, які зараз роблять свої офіси, відділення, кафе та інші об’єкти новими пунктами незламності. Які роблять усе, щоб допомогти людям.

Володимир Зеленський також сказав, що терористи готують нові удари, бо поки в них є ракети, вони не заспокояться.

-Але наша взаємодопомога є нашою силою в захисті ракетного терору. Нажаль, тиждень, що починається, може бути таким самим, що минає. Сили оборони готуються, вся країна готується, всі сценарії опрацьовуються, в тому числі з нашими партнерами. І має бути готова наша єдність.

Ситуація на фронті залишається дуже важкою. Найбільше – на Донеччині, як і попередніми тижнями, – сказав Зеленський.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube