11 окупантів, 2 танки, бойова машина десанту та 2 «Піони» – що знищено у ворога Силами оборони Півдня (ВІДЕО)


15:2409.09.2022

Обстановка у Південнобузькій операційній зоні залишається складною, але контрольованою Силами оборони.

Сили оборони продовжують ведення активних дій на Херсонському напрямку. Продовжуються бої з метою покращення положення по лінії фронту.

Про це йдеться у зведенні Оперативного командування «Південь» станом на 13.00 сьогодні, 9 вересня, передає Інше ТВ.

Основні зусилля ворог зосередив на утриманні займаних рубежів. Проводить перегрупування, вишукує можливості для налагодження логістичного забезпечення підрозділів, активізує повітряну розвідку.

Протягом ночі ворог завдав ракетного удару з зенітно-ракетної системи С-300 по об’єктах цивільної інфраструктури Баштанського району Миколаївщини. Пошкоджено 2 сільськогосподарських підприємства, приватні обійстя, лінії електропередач. Постраждалих нема.

Окупаційні війська вкотре накрили вогнем Нікопольський район Дніпропетровщини. Скерували на нього свою важку артилерію. Люди не постраждали. Понівечені дачні будинки та господарські споруди.

Авіацією Сил оборони по ворожих позиціях нанесено 2 удари, ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 170 вогневих завдань. Силу вогневого контролю відчули райони зосередження живої сили та бойової техніки, понтонна переправа в районі Дар’ївки та наведений міст в районі Нової Каховки. За результатами нашої бойової роботи підтверджено знищення 11 окупантів, 2 танків Т-80, бойової машини десанту та 2 самохідних гармат 203 калібру «Піон».

Склад та положення корабельного угруповання ворога в Чорному морі суттєвих змін не зазнали. На бойовому чергуванні 3 ракетоносії, на озброєнні яких 24 крилаті ракети «Калібр». Імовірність нанесення ракетних ударів як з моря, так і з повітря, і з окупованого суходолу залишається надзвичайно високою.

Як повідомляло Інше ТВ, “Нам дуже важко, але ми просуваємося вперед”, – Залужний сказав, що звільнили ЗСУ за останні дні (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube