Затриманому в Миколаєві черговому корегувальнику росіян суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю вийти під заставу в 1,7 млн.грн.


15:1609.09.2022

Як повідомляло Інше ТВ, Служба безпеки України затримала ще одного коригувальника, який збирав та передавав інформацію про місця дислокації та переміщення підрозділів ЗСУ у Миколаєві.

У Центральному районному суді м.Миколаєва обрано запобіжний захід 62-річному місцевому мешканцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.114-2 КК України.

Про це повідомили у пресслужбі суду, передає Інше ТВ.

Відповідно до матеріалів клопотання, підозрюваний, маючи проросійські погляди, систематично, використовуючи заборонену в Україні соціальну мережу, надавав відомості щодо переміщення та розташування підрозділів ЗС України іншій особі, достовірно знаючи, що зазначена особа, в подальшому буде надавати цю інформацію представникам збройних сил та спецслужб рф.

У судовому засіданні прокурор просив суд про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою, з можливістю внесення застави.

Захисник та підозрюваний заперечували проти задоволення клопотання, посилаючись на вік останнього та його міцні соціальні зв’язки.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін, слідчий суддя Дмитро Тішко ухвалив обрати підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 1 736 700 грн.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube