СБУ затримала ще одного коригувальника у Миколаєві (ФОТО)


10:2208.09.2022

Служба безпеки України затримала ще одного коригувальника, який збирав та передавав інформацію про місця дислокації та переміщення підрозділів ЗСУ у Миколаєві.

Про це повідомили в пресцентрі СБУ, передає Інше ТВ.

За даними слідства, зрадником виявився 62-річний місцевий пенсіонер. Він сам виступив із ініціативою допомагати ворогу з ідеологічних мотивів. Через месенджери і соціальні мережі передавав рашистам дані про розташування військовослужбовців і військових формувань ЗСУ і переміщення військової техніки та засобів ураження по території Миколаївської області. Інформацію надсилав із прив’язкою до координат і детальним описом.

Наразі фігуранта затримано та повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 114-2 Кримінального кодексу України (несанкціоноване поширення інформації про переміщення зброї та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних сил України).

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили: мобільний телефон і ноутбук із доказами протиправної діяльності.

Тривають слідчі дії для встановлення обставин, виявлення та притягнення до відповідальності всіх причетних до правопорушення осіб.

Як повідомляло Інше ТВ, Справи двох корегувальників ворожого вогню по Миколаєву пішли до суду



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube