В Рамштайн-5 від України беруть участь Резніков і Мойсюк (ФОТО)


14:2508.09.2022

Сьогодні, 8 вересня, у Німеччині на Базі Повітряних сил США «Рамштайн» міністр оборони України Резніков Олексій та заступник Головнокомандувача ЗС України Євген Мойсюк беруть участь в зустрічі Контактної групи з оборони України.

Про це повідомляють в Генеральному штабі ЗСУ, передає Інше ТВ.

Зустріч прохоить під головуванням Міністра оборони США Ллойда Остіна. У зустрічі беруть участь Голова Об’єднаного комітету начальників штабів США, генерал армії США Марк Міллі, міністри оборони та вищі військові посадові особи країн-союзниць та країн-партнерок України.

Зустріч присвячена подальшому зміцненню обороноздатності України, консолідації зусиль міжнародного співтовариства щодо постачання необхідного озброєння та військової техніки для забезпечення критичних потреб Збройних Сил України у війні, яка була безпідставно, невиправдано та несправедливо розв’язана росією.

Засідання Контактної групи з питань оборони України є сигналом для президента росії володимира путіна про те, що країни світу готові підтримувати Україну в довгостроковій перспективі.

Сполучені Штати, їхні союзники та партнери невпинно працювали, щоб забезпечити Україну зброєю та навчати її військових, необхідних для захисту країни від неспровокованого нападу росії та повернення землі, тимчасово окупованої загарбниками.

В очній зустрічні, вже пятій від квітня місяця, контактної групи, яка проходить на запрошення міністра оборони США, беруть участь представники більш ніж 50 учасників.

Це друга зустріч контактної групи з часу її заснування у квітні тут, на авіабазі Рамштайн, Німеччина. Щомісячні зустрічі — як особисті, так і віртуальні — дозволяють лідерам оборонних відомств оцінити потреби України та знайти можливості, які потрібні країні. Група також працює над навчанням українських військовослужбовців цим можливостям.

Як повідомляло Інше ТВ, У Рамштайні США оголосять про новий пакет військової допомоги Україні. Що в ньому буде, вже анонсовано



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube