У Рамштайні США оголосять про новий пакет військової допомоги Україні. Що в ньому буде, вже анонсовано


06:2508.09.2022

У Пентагоні заявили, що українська армія має “повільний, але значущий” успіх на півдні України. Також там заявили, що точно буде у новому пакеті військової допомоги.

Глава Пентагону Ллойд Остін 8 вересня під час зустрічі міністрів оборони у Рамштайні, Німеччина, оголосить про новий пакет військової допомоги України. Про це заявив заступник міністра оборони США Колін Каль під час прес-конференції з питань оборони в Арлінгтоні, штат Вірджинія, пише «Фокус».

Наголошується, що це буде вже 5-та зустріч у форматі “Рамштайн”.

За словами Каля, новий пакет допомоги Києву включатиме додаткові боєприпаси для ракетних систем залпового вогню HIMARS. Також буде й інше озброєння, проте про нього вже розповість Остін.

“Цілком точно буде більше боєприпасів GMLRS… Це справді те, що потрібно українцям”, — заявив Каль.

Крім того, під час цієї прес-конференції Каль заявив, що ЗСУ домагаються “повільного, але значного прогресу” на півдні України.

“Це перші дні. Я думаю, що українці роблять повільний, але значний прогрес. І ми подивимося, як усе складеться”, — заявив Каль.

За його словами, він упевнений, що справи в української сторони зараз йдуть краще, ніж у армії РФ.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні відбудеться наступне засідання Контактної групи з питань оборони України на авіабазі Рамштайн.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube