Ще одного українця ФСБ звинуватила у вбивстві Дугіної. А самого Дугіна вирішили відмазати? (ВІДЕО)


12:4029.08.2022

Російська спецслужба стверджує, що українець Богдан Циганенко нібито допомагав виконавиці теракту з підробленими документами та номерами на машину, а також виготовив бомбу. Як “докази” ФСБ представила черговий відеоролик, з якого мало що зрозуміло.

Убивство російської пропагандистки Дар’ї Дугіної нібито готував українець Богдан Циганенко, заявили в ФСБ РФ. Російські силовики стверджують, що він входив до складу української диверсійної групи та допомагав звинуваченій раніше в здійсненні теракту українці Наталі Вовк, передає Фокус.

“У процесі подальших заходів встановлено, що вбивство Дар’ї Дугіної разом із Наталією Вовк готував у Москві ще один член української диверсійно-терористичної групи, громадянин України Циганенко Богдан Петрович, 1978 року народження, який прибув до Росії транзитом через Естонію 30 липня 2022 року та залишив територію Росії за день до скоєння підриву Дар’ї Дугіної”, — сказано в повідомленні Центру громадських зв’язків ФСБ.

В ФСБ стверджують, що завданням Циганенка було видати Вовк підроблені автомобільні номери та документи на ім’я реальної громадянки Казахстану Юлії Зайко, а також виготовити саморобний вибуховий пристрій в орендованому гаражі на південному заході Москви.

“Унаслідок вивчення камер відеоспостереження документально підтверджено, що виконавиця злочину громадянка України Вовк Наталія Павлівна, 1979 року народження, особисто здійснювала спостереження за Дарією Дугіною на автостоянці для гостей фестивалю “Традиція”, — заявили в ФСБ.

При цьому відомство опублікувало відеоролик, у якому, як у випадку зі звинуваченням Наталії Вовк, не надано доказів викладеної у пресрелізі інформації.

В РФ озвучили версію про те, що передбачувана вбивця Дугіної Наталія Вовк підклала вибухівку й при цьому в операції брала участь її 12-річна дочка. За заявою ФСБ, після теракту українці нібито вирушили в Естонію. При цьому російські чиновники пригрозили цій країні за відмову видати підозрювану в убивстві.

Учора ЗМІ повідомили, що жінку, яку ФСБ звинуватило у вбивстві пропагандистки Дугіної, вбили 17 ударами ножа.

Є ще одна версія, яка активно обговорюється в рф, звинувачує в організації замаха самого Дугіна, який вирішив зробити свою доньку сакральною жертвою, щоб домогтися від Путіна активізаціх дій на фронті і більшої жорстокості стосовно українців. Про це повідомляють інформаційні канали “Генерала СВР”.

Так, в Телеграм-каналі про реакцію вже Путіна на цю політичну аферу було сказано наступне:

Ще одного українця ФСБ звинуватила у вбивстві Дугіної. А самого Дугіна вирішили відмазати? (ВІДЕО) 1
Ще одного українця ФСБ звинуватила у вбивстві Дугіної. А самого Дугіна вирішили відмазати? (ВІДЕО) 7
Ще одного українця ФСБ звинуватила у вбивстві Дугіної. А самого Дугіна вирішили відмазати? (ВІДЕО) 3
Ще одного українця ФСБ звинуватила у вбивстві Дугіної. А самого Дугіна вирішили відмазати? (ВІДЕО) 8
Ще одного українця ФСБ звинуватила у вбивстві Дугіної. А самого Дугіна вирішили відмазати? (ВІДЕО) 5
Ще одного українця ФСБ звинуватила у вбивстві Дугіної. А самого Дугіна вирішили відмазати? (ВІДЕО) 9

Про те, що все це дуже подібне на правду, змушений був визнати і колишній російський, але вже довгі роки український журналіст Євгеній Кисєльов, хоча раніше до цього джерела інформації він ставився досить скептично. Осб як він аргументує зараз зміну свого ставлення і взагалі справу вбивства Дугіної.

Зрештою, скоріше за все ця справа ще буде мати продовження, тож слідкуємо.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube