Жінку, яку ФСБ звинуватило у вбивстві пропагандистки Дугіної, вбили 17 ударами ножа – ЗМІ


18:1128.08.2022

Українку Наталію Вовк, яку ФСБ РФ звинуватила у вбивстві Дарії Дугіної, знайшли вбитою на орендованій квартирі, стверджує австрійський таблоїд Exxpress з посиланням на інформацію із соцмереж.

Журналісти повідомляють, що постраждалій завдано 17 ножових поранень, внаслідок чого вона загинула. Також у таблоїді пишуть, що у руках Наталії Вовк була невідома записка.

“Вночі Вовк знайшли мертвою на орендованій квартирі із 17 ножовими пораненнями на тілі та папірцем у руці”, — зазначають журналісти австрійського видання.

Примітно, що у мережі вже з’явилася інформація про те, що фото нібито вбитої Наталії Вовк – це знімок мертвої дівчини, яка загинула кілька років тому у Москві.

Наталію Вовк російські правоохоронці звинувачують у смерті Дар’ї Дугіної — доньки Олександра Дугіна, якого називають ідеологом “російського світу” та “філософом” Володимира Путіна. У росЗМІ стверджували, що дівчину було підірвано в машині, у якій спочатку мав їхати її батько.

За версією ФСБ РФ, доньку Дугіна висадила в повітря нібито службовиця “Азову” Наталія Вовк 1979 року народження. Вона нібито спеціально прибула до Росії наприкінці липня 2022 разом із дочкою та котом. У пресслужбі полку “Азов” спростували причетність Вовк до їхньої організації.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube