Крапка поставлена. Євробачення-2023 пройде у Великій Британії, але від імені України


16:4525.07.2022

ЄМС, Суспільне Мовлення та ВВС домовилися провести Євробачення-2023 у Великій Британії від імені України.

Україна, як країна-переможниця Євробачення-2022, автоматично потрапить до фіналу майбутнього конкурсу.

Про це повідомляє Суспільне Мовлення, передає Інше ТВ.

В результаті обговорень ЄМС запросила британський суспільний мовник ВВС, від якого учасник посів друге місце на конкурсі 2022 року, виступити організатором 67-го Пісенного конкурсу Євробачення.

Представники Суспільного Мовлення співпрацюватимуть із ВВС, щоб розробити та впровадити українські елементи в шоу наступного року.

Місто-господар наступного року буде обрано в найближчі місяці в результаті конкурсної процедури, яка розпочнеться цього тижня. Дати проведення Пісенного конкурсу Євробачення – 2023 будуть оголошені згодом.

Логотип події 2023 року також буде оприлюднено пізніше. Він відображатиме унікальність проведення Конкурсу наступного року та співпрацю між країною-господаркою і цьогорічними переможцями.

Як повідомляло Інше ТВ,  Європейська мовна спілка вирішила, що пісенний конкурс «Євробачення» 2023 року відбудеться не в Україні. Організатори звернулися до Великої Британії, щоб обговорити можливість проведення конкурсу там, оскільки представник цієї країни посів друге місце.

Україна була не згодна з характером прийняття такого рішення і вимагала додаткових перемовин щодо проведення Євробачення-2023 в Україні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube