З початку року податківці Миколаївщини дослідили 11 підозрілих фінансових операцій


12:3803.04.2024

Податкова служба Миколаївщини постійно проводить заходи з виявлення операцій, які можуть бути пов’язані з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом або фінансуванням тероризму.

Так, станом на 01.04.2024 фахівцями відділу запобігання фінансовим операціям, пов’язаним з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС у Миколаївській області підготовлено 11 висновків аналітичних досліджень щодо виявлення підозрілих фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму, та їх учасників.

Про це повідомили в ГУ ДПС у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Зокрема, за власною ініціативою складено 5 висновків аналітичних досліджень, 3 – за вимогою Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, 1 – за вимогою Територіального управління Бюро економічної безпеки України, 1 – за вимогою Управління Служби безпеки України в Миколаївській області, 1 – за вимогою Миколаївської обласної прокуратури. 

За результатами відпрацювання аналітичних досліджень направлено матеріали до правоохоронних органів, у т. ч. до Миколаївської обласної прокуратури – 6 висновків, Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Миколаївській області – 3 висновки, Управління Служби безпеки України в Миколаївській області – 1 висновок, Територіального управління Бюро економічної безпеки України – 1 висновок.

Наразі на підставі переданих до правоохоронних органів матеріалів відкрито 4 кримінальних провадження. 

Як повідомляло Інше ТВ, ДПС Миколаївщини роз’яснює: щодо приведення у відповідність основних видів діяльності



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube