Громади Миколаївщини отримали понад 1500 ноутбуків від UNICEF (ФОТО)


12:1903.04.2024

Від Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (UNICEF) 23 громадам Миколаївської області передано 1513 ноутбуків для забезпечення освітнього процесу.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Так, у вівторок, 2 квітня, у передачі девайсів представникам громад взяли участь начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, його заступники Микола Марінов та Олександр Трайтлі, очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик та голова Представництва UNICEF в Україні Мунір Мамедзаде. Також під зустрічі представники громад поспілкувалися з співробітниками Дитячого фонду ООН та розповіли їм про проблеми доступу до якісної освіти. Далі присутні оглянули укриття, відремонтоване за сприяння UNICEF у минулому році.

Окремо сторони обговорили поточний стан гуманітарних справ у регіоні, зокрема реагування на надзвичайні ситуації, освіти, захисту прав дітей, водопостачання, санітарії та гігієни, а також соціального захисту.

Варто відзначити, що у Миколаївській області Дитячий фонд ООН уже відремонтував шість сховищ та передав 835 ноутбуків освітянам, понад 5340 ноутбуків й 630 планшетів здобувачам освіти.

Як повідомляло Інше ТВ, Запрацювала Коаліція девайсів: українським школярам та вчителям передадуть понад 50 тисяч гаджетів



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube