Четверо колишніх топменеджерів Twitter через суд вимагають з Маска $128 млн вихідної допомоги після звільнення


15:2705.03.2024

Четверо колишніх топменеджерів Twitter подали до суду на Ілона Маска, заявивши, що він нібито винен їм понад $128 мільйонів вихідної допомоги після звільнення. Позов подали до федерального суду в Каліфорнії.

Про це пише The Wall Street Journal, передає ua.news.

Позивачами є колишні виконавчий директор Twitter Параг Агравал, фінансовий директор Нед Сігал, головний юрист Віджая Гадде, головний юрисконсульт Шон Еджетт.

Екскерівництво звинувачує Ілона Маска в тому, що він намагався уникнути оплати додаткових витрат після того, як спробував відмовитися від угоди з придбання Twitter, але вже не зміг.

Агравал вимагає майже $57,4 мільйона вихідної допомоги, Сігал — $44,5 мільйона, Гадде — $20 мільйонів, а Еджетт — $6,8 мільйона.

«Оскільки Ілон Маск вирішив, що не хоче виплачувати вихідну допомогу позивачам, він просто звільнив їх без причини, потім вигадав фальшиву причину та призначив співробітників різних своїх компаній, щоб підтримували його рішення», — йдеться в скарзі екскерівників.

Як повідомляло Інше ТВ, восени 2023 року Apple, Disney, Warner Bros. Discovery і інші відомі компанії призупинили свою рекламу у соцмережі Х через публікаціями, що містять антисемітський та нацистський контент.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube