Завдяки податківцям Миколаївщини відкрито 4 кримінальних провадження про відмивання тіньових доходів


15:2705.03.2024

Станом на 01.03.2024 працівниками відділу запобігання фінансовим операціям, пов’язаним з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Миколаївській області підготовлено 7 висновків аналітичних досліджень щодо виявлення підозрілих фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму, та їх учасників.

Про це повідомили в ГУ ДПС у миколаївській області, передає Інше ТВ.

З загальної кількості підготовлених висновків 5 складено за власною ініціативою податківців, 1 – за вимогою Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, 1 – за вимогою Миколаївської обласної прокуратури. 

За результатами відпрацювання аналітичних досліджень направлено матеріали до правоохоронних органів, у т. ч. до Миколаївської обласної прокуратури – 6 висновків, до Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Миколаївській області – 1 висновок.

На підставі переданих до правоохоронних органів матеріалів відкрито 4 кримінальних провадження. 

Як повідомляло Інше ТВ, Через світову фінансову систему у 2023 році пройшло понад 3 трильйони незаконних доларів. На що пішли?



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube