Нарешті: два мости в Миколаєві передають у державну власність


14:5313.10.2023

Сьогодні, 13 жовтня, Кабінетом Міністрів України прийнято рішення, якого давно чекали у Миколаєві, – у державну власність передаються Південнобузький (Варварівський) та Інгульській мости.

Про це, відкриваючи сьогоднішнє засідання Уряду, сказав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає Інше ТВ.

– Сьогодні ухвалюємо два рішення щодо оновлення стратегічно важливої транспортної інфраструктури – передаємо у державну власність Південнобузький та Інгульській мости у Миколаєві. Передаємо їх до сфери управління Агентства відновлення, щоб там провести належні капітальні ремонти та проводити належне утримання цих об’єктів у відповідному стані, – сказав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаїв вже давно хотів передати Південнобузький та Інгульський мости у державну власність, але це не вдавалось з різних причин. Напередодні повномасштабного російського вторгнення, в лютому 2022 року, передачу Південнобузького мосту до державної власності нарешті погодило Міністерство фінансів України.

Також повідомлялось Новий міст через Південний Буг у Миколаєві таки будуватимуть? Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області проведе обговорення звіту з ОВД



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube