У росії мають намір підвищити податки для росіян, що поїхали: держдума готує закон


17:1125.12.2022

У москві мають намір підняти податки для росіян, що поїхали, як покарання за те, що “вони зрадили свою країну, рідних і близьких”. Про це у своєму Телеграмі повідомив голова державної думи в’ячеслав володин, передає УНН.

“Є ті, хто вважає, що необхідно давати преференції та пільги тим, хто покинув нашу країну, щоб вони повернулися назад. Це не правильно. Цілком зрозуміло, чому вони втекли. Той, хто усвідомив, що зробив помилку, вже повернувся. Інші повинні розуміти: переважна частина суспільства не підтримує їх вчинок — вважає, що вони зрадили свою країну, рідних та близьких”, – написав він.

володін зазначив, що до сьогоднішнього дня ті, хто виїхав не тільки працюють в російських компаніях на “віддаленні”, але й користуються всіма пільгами, які вона їм дає відповідно до законодавства росії.

“Правильно преференції для тих, хто залишив російську федерацію скасувати і запровадити їм підвищену ставку оподаткування. Так буде слушно. Працюємо над відповідними змінами до законодавства”, – додав він.

Читайте: Як українці шукають і повертають дітей, викрадених Росією. Три історії від The Washington Post (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube