На Миколаївщині водій позашляховика збив 16-річного мотоцикліста та зник з місця ДТП – його розшукали


22:1209.05.2024

5 травня близько 16:20 на автодорозі поблизу с. Болеславчик Синюхинобрідської громади сталось зіткнення автомобіля Toyota Land Cruiser Prado, під керуванням 39-річного водія,  із мотоциклом Mustang Dingo, за кермом якого перебував 16-річний хлопець. 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався неповнолітній водій мототранспорту, якого з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Водій позашляховика з місця події зник. 

Як повідомили в поліції Миколаївської області, під час першочергових слідчо-розшукових заходів інспектори відділу реагування патрульної поліції Первомайського райвідділу відшукали покинутий автомобіль неподалік місця аварії. На встановлення місцезнаходження зловмисника одразу ж були орієнтовані всі наряди поліції. Згодом чоловік сам прийшов до відділу поліції. 

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі поліції оголосили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк. 

Досудове розслідування триває. 

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині водій ВАЗу, який збив жінку та втік з місця пригоди, проведе 5 років 6 місяців за ґратами



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube