На окупованій Луганщині не виплачують зарплату без паспорта рф – ОВА


14:3904.02.2023

У Луганській області на підприємствах в окупації не виплачують зарплату, якщо є працівники без паспорта рф. Про це повідомляє Луганська ОВА у Telegram, передає УНН.

«Із середини грудня в окупантів виникли проблеми з виплатою зарплати в бюджетній сфері. Затримка – через відсутність в робітників паспортів рф. Доки не отримає кожен – страждатимуть усі. Водночас, у провладних колах рф вважають за необхідне прискорити процедуру видачі жителям так званої «лнр» нових паспортів. Заявляють, що жителі псевдореспубліки чомусь стикаються з низкою проблем, бо не мають відповідних документів», – ідеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що через чисельні втрати окупантів на протези на захоплених територіях значний попит.

«Тож, для фахівців Луганського протезно-ортопедичного заводу вже найближчим часом буде організовано навчання виробництву біонічних протезів на базі московського протезно-ортопедичного підприємства і вже тривають перемовини стосовно постачання необхідного обладнання. Бо лише до Біловодська, де військовий шпиталь облаштували в Центральній районній лікарні, нещодавно доправили ще до 120 поранених військовослужбовців збройних сил рф», – зазначається в повідомленні.

Читайте: “Путін наказав військам захопити Донеччину та Луганщину до березня”, – ГУР



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube