Справа екскерівника локомотивного депо в Миколаєві та двох його підлеглих про розкрадання 70 тис.літрів дизпалива пішла до суду


17:4102.02.2023

Як повідомляло Інше ТВ, в вересні минулого року стало відомо, що керівник локомотивного депо разом з підлеглими злили «наліво» дизтопливо на 1,7 млн.грн. – миколаївські слідчі повідомили їм про підозру (ФОТО).

Наразі слідство завершено, і за свої протиправні дії 44-річному екскерівнику локомотивного депо та його двом підлеглим загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з неможливістю обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що фігуранти, діючи у складі організованої злочинної групи, зловживаючи своїм службовим становищем, здійснили розтрату більш ніж 70 тисяч літрів дизельного пального, що належить акціонерному товариству «Укрзалізниця», шляхом передачі на користь третіх осіб. Внаслідок таких дій фігуранти завдали збитків акціонерному товариству на суму 1,8 млн грн.

Нині кримінальне провадження направлено до Миколаївської обласної прокуратури, яка скерувала обвинувальний акт до суду для розгляду по суті та прийняття рішення згідно з нормами чинного законодавства.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube