Керівник локомотивного депо разом з підлеглими злили «наліво» дизтопливо на 1,7 млн.грн. – миколаївські слідчі повідомили їм про підозру (ФОТО)


11:1306.09.2022

44-річний керівник локомотивного депо разом зі своїми підлеглими, зловживаючи своїм службовим становищем, здійснили розтрату більш ніж 70 тис. літрів дизельного пального шляхом незаконної передачі суб’єкту господарської діяльності.

Внаслідок таких дій фігуранти завдали збитків державному підприємству на 1 млн. 700 тис. грн.

Це встановили слідчі Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області та оперативники управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області, інформують в ГУ НП в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

На підставі отриманих доказів слідчі повідомили фігурантам про підозру за ч. 5 ст. 191 ККУ «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. 

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. 

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Миколаївська обласна прокуратура. 

Як повідомляло Інше ТВ, Та ну? В Укртрансбезпеці викрили схему з дозволами на вантажні перевезення на $1,5 мільйона щороку



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube