Луганщина: окупанти закривають села у пошуках навідників та застосовують тортури до населення


22:2905.01.2023

Російські окупаційні війська на тимчасово-зайнятих територіях Луганської області закривають села на в‘їзд та виїзд, застосовуючи тортури до населення. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

“На жаль, це достатньо очікувана їхня реакція. Тому що, чим більше мають успіхи українські військові — тим більш злобніше будуть поводити себе окупанти. Вони зараз закривають населені пункти, тобто, цілі села закривають на в‘їзд та виїзд. Десятками забирають людей, вивозять їх в Луганськ”, — повідомив Гайдай.

Деталі

За його словам, окупанти намагаються зробити колективну відповідальність за ті вибухи, які відбуваються регулярно на складах з боєкомплектом, в казармах, де знаходиться особовий склад росіян.

“Вони звинувачують в наводці на ці пункти місцеве населення. Потім є непоодинокі випадки, коли чоловіків або забирають в Луганськ, хто не хоче воювати, і далі до них застосовуються тортури, або навіть є випадки, коли просто місцевих розстрілювали на місці”, — додав голова ОВА.

Читайте: ЗСУ звільнили Новоселівське на Луганщині. В KRAKEN показали, як це було (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube