Нападник на чоловіка Пелосі також планував замах на сина Байдена – поліція


17:1315.12.2022

Девід Депейп, якого звинувачують у нападі на чоловіка спікера палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі також планував замах на сина американського президента Джо Байдена. Про це повідомляє CBS із посиланням на слова представниці поліції Сан-Франциско сержантки Карли Герлі, інформує УНН.

“Сержант Карла Херлі, яка брала інтерв’ю у Депейпа протягом години в день нападу, сказала, що обвинувачений розповів їй про інших людей, яких він хотів переслідувати, зокрема губернатора Каліфорнії Гевіна Ньюсома, актора Тома Генкса та Хантера Байдена, одного із синів президента Джо Байдена”, – ідеться у повідомленні.

Деталі

За словами сержантки, підозрюваний був переконаний, що у Вашингтоні «панує зло».

«Вони брешуть щодня. Вони скоюють один злочин і потім інший, один і потім інший», – заявив Депейп на допиті.

Після замаху на чоловіка Пелосі він сказав офіцерам і медикам: «Мене нудить від божевільного рівня брехні, що поширюється з Вашингтона, округ Колумбія. Я прийшов сюди, щоб трохи поговорити з його дружиною (Ненсі Пелосі –ред.). Я насправді не хотів завдати йому болю», – наголосив він.

Вищий суд округу Сан-Франциско має намір продовжувати розгляд щодо Депейпа за всіма пунктами звинувачення, включаючи замах на вбивство. Він має постати перед судом штату 28 грудня.

Читайте: Нападник на будинок Пелосі чекав саме на Ненсі, її чоловіку зробили операцію



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube