Знов незаконна порубка дерев затесалася: миколаївські правоохоронці затримали чоловіка за підкуп поліцейського (ФОТО)


15:1925.10.2022

Одразу після передачі неправомірної винагороди посадовцю поліції у розмірі 16 тисяч гривень  правоохоронці затримали 39-річного чоловіка, який намагався підкупити керівника одного з районних відділень поліції області за непритягнення його до відповідальності з незаконної порубки дерев.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Під час надання поліцейському неправомірної вигоди зловмисника затримали слідчі СУ ГУНП в Миколаївській області та працівники Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ за процесуального керівництва обласної прокуратури. Грошові кошти вилучили.

39-річного фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру.

Слідчі за вказаним фактом здійснюють досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

За підкуп службової особи чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві затримали чоловіка за хабар поліцейському – спробував «відкупити» авто, яке використовував для перевезення незаконної деревини (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube