В МЗС Росії звинуватили ЗСУ в катуванні цивільних у фільтраційних таборах. Добірка фейків


14:0616.09.2022

Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, які російські пропагандисти поширювали попередньої доби, пише УНН.

1. Речник президента РФ під час виступу на брифінгу заявив, що лише керівництво України може надати гарантії безпеки своїй країні: «гарантії безпеки Україні може дати лише керівництво України, яке зрозуміє безвихідь ситуації для нього». Це маніпуляція!

2. В Постійному представництві РФ при міжнародних організаціях у Відні заявили: «Західні країни протягли антиросійську резолюцію МАГАТЕ щодо українського питання, в якій немає жодного слова про систематичні обстріли Запорізької АЕС. Причина проста: обстріли здійснює Україна, яку країни Заходу всіляко підтримують та вигороджують». Це маніпуляція!

3. Речниця МЗС РФ заявила: «занепокоєння викликають повідомлення про фільтраційні заходи… на територіях, з яких у рамках перегрупування було виведено ЗС РФ. Через них проходять тисячі людей. Страшно уявити, що з ними коять ЗСУ. Насамперед йдеться про вбивства цих людей». Це дезінформація!

Читайте: Жительку Миколаївщини судять за держзраду – через неї катували та вбили АТОшника та його друга (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube