На Миколаївщині поліцейські разом із тероборонівцями виявили браконьєра, який виловив більше 930 штук риби (ФОТО)


14:2516.09.2022

За допомогою сіток та човна рибалка-правопорушник виловив 830 особин тарані, 65 – судака звичайного, 23 – карася сріблястого, 13 – плоскирки та три окуні. За вчинене чоловікові загрожує до трьох років обмеження волі.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Сьогодні, 16 вересня, близько 00:30 правоохоронці спільно з представниками територіальної оборони Костянтинівської територіальної громади на річці Південний Буг, поблизу с. Баловне, виявили чоловіка на гумовому човні, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група відділення поліції №6 Миколаївського районного управління поліції, яка вилучила у рибалки сім браконьєрських сіток та більш ніж 930 штук риби. 

За попередніми підрахунками, сума завданих збитків заподіяних рибним запасам України внаслідок порушення природоохоронного законодавства становить понад півтора мільйона гривень.

За незаконне зайняття рибним промислом відносно рибалки дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 249 КК України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом». Санкція вказаної статті передбачає до трьох років обмеження волі.

Як повідомляло Інше ТВ, У Вознесенському районі браконьєр сітками виловив 152 кг риби – тут його і упіймав Миколаївський рибоохоронний патруль (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube