Організатору незаконного переправлення чоловіків за кордон суд в Миколаєві дав можливість вийти під заставку в 744 тис.грн.


11:5814.09.2022

Як повідомляло Інше ТВ, За $4 тис. переправляли чоловіків за кордон – поліцейські Миколаївщини перекрили незаконний канал (ФОТО)

А Центральний районний суд м.Миколаєва обрав підозрюваному в організації незаконного переправлення особи через державний кордон запобіжний захід.

Про це повідомили в пресслужбі суду, передає Інше ТВ.

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Дмитром Тішком обрано запобіжний захід мешканцю Одеської області, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 КК України (організація незаконного переправлення через державний кордон України особи, вчинені за попередньою змовою групою осіб та з корисливих мотивів).

Відповідно до матеріалів клопотання, чоловік за попередньою змовою з іншими особами, повідомив місцевому мешканцю, що за грошову винагороду у сумі 4 000 доларів США зможе виготовити та надати необхідні документи для виїзду останнього за кордон.

Після отримання частини коштів у сумі 500 доларів США за кілька днів підозрюваний зустрівся з вищезазначеною особою, передав йому відповідні документи, надав рекомендації щодо часу перетину кордону та пунктів пропуску, де необхідно його здійснити, та отримав від останнього 3 500 тис доларів США. Після цього підозрюваного було затримано в порядку ст.208 КПК України.

У судовому засіданні захисник та підозрюваний не заперечували проти задоволення клопотання прокурора, проте з урахуванням визнання останнім своєї вини та бажанням співробітничати зі слідством просили застосувати запобіжний захід із визначенням альтернативної застави в розмірі 250 000 грн.

За результатами розгляду слідчий суддя Дмитро Тішко ухвалив обрати підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 744 300 грн.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube