Швидше на фронт. Рашиста після розриву барабанної перетинки та контузії виписали зі шпиталю за 3 дні з діагнозом “отит”, – ГУР


11:4414.09.2022

Росіяни намагаються посилити своє угруповання у районі тимчасово окупованого Херсона, армії противника катастрофічно не вистачає людей.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Розвідники заявляють, що противник намагається посилити своє угруповання в районі Херсона за рахунок “наявних резервів”, для чого планують передислокувати чотири батальйони кадировців, які значно неукоплектовані. Більшість особового складу — це не чеченці, а найманці з найбідніших російських регіонів. 

Також у підрозділах, що воюють проти України, спостерігається катастрофічна нестача особового складу. Щоб “вирішити проблему”, командування окупантів вирішило скоротити час на реабілітацію військових після поранень та контузій.

Пораненим у шпиталях навмисно спрощують діагнози, не проводять запланованих операцій та пропонують повернутися на війну. Лікарі отримують “рекомендації” не давати дозвіл на планові хірургічні втручання, лише після закінчення війни або за прямим дозволом командира пораненого.

Зазначається, що відомий випадок, коли після розриву барабанної перетинки вуха та контузії військового виписали зі шпиталю за три дні, поставили офіційний діагноз “отит” та рекомендували не застуджувати вухо – водночас йому відмовили в операції.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube