Россійський офіцер застрелив таксиста-азербайджанця за слова проти війни в Україні


20:1518.08.2022

 У російському Ростові-на-Дон  51-річного водія таксі застрелив 33-річний капітан російської армії із Московської області. Конфлікт виник, бо потерпілий сказав військовому, що він проти війни в Україні, яку розв’язав Путін.Про це пише російське видання 161.ru.

Як розповів співрозмовник, жертвою є таксист, який мешкав у невеликому селі Рясне Матвєєво-Курганського району Ростовської області. Він був уродженцем Азербайджану, до Ростовської області переїхав багато років тому.

Нападник – 33-річний капітан російської армії з підмосковного міста Руза. Він служив у ракетних військах і був у кількох гарячих точках.

За попередньою версією, капітан почав доводити таксисту, який привіз його на Берегову, “свою політичну позицію щодо дій в Україні”, але обидва має різні бачення на війну. Тіло таксиста з кульовими пораненнями було знайдено на вулиці Береговій.

“Підозрюваний дає свідчення і поки що в них плутається. Загиблий отримав чотири кульові поранення з 9-міліметрового ПМ. Швидку викликали невідомі особи, але медики не встигли б урятувати”, — розповіло джерело видання.

Ростовський гарнізонний військовий суд заарештував військовослужбовця на два місяці, доки з’ясовуються обставини злочину. 

Із Криму втекли гауляйтери Аксьонов та Костянтинов. З дружинами та коханками – ЗМІ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube