Site icon inshe.tv

Мер Миколаєва показав Президенту України і прем’єрці Данії пункт видачі питної води, який було обладнано завдяки допомозі уряду Данії (ВІДЕО)

Мер Миколаєва показав Президенту України і прем’єрці Данії пункт видачі питної води, який було обладнано завдяки допомозі уряду Данії (ВІДЕО) 1

В рамках сьогоднішнього візиту на Миколаївщину Президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен ознайомились з роботою пункту видачі питної води, який був обладнаний завдяки допомозі уряду Данії.

Про це очільник держави повідомив у соцмережах, передає Інше ТВ.

«Миколаїв. Індивідуальний тепловий пункт, який обладнано установкою для очищення та роздачі води. Цей проект реалізовано за сприяння Данії.

Через дії агресора було зруйновано традиційну систему водопостачання з річки Дніпро. Данія однією з перших допомогла Миколаєву в забезпеченні жителів питною водою. Вдячний за таку потужну підтримку!», – написав Президент.

Також було оглянуто зруйновану російською ракетою будівлю Миколаївської ОВА.

“Поспілкувалися про потреби у відновленні інфраструктури міста. Дякуємо за все, що Данія робить для нашої країни і, зокрема, для Миколаєва”, – написав Президент України.

Як повідомляло Інше ТВ, Сьогодні Зеленський на Миколаївщині (ВІДЕО).

Також повідомлялось: 

Президент України і прем’єр Данії відвідали поранених в шпиталі в Миколаєві (ВІДЕО)

Зеленський з прем’єркой Данії побували у Миколаївському порті (ВІДЕО)

Exit mobile version