«На зараз в Миколаєві проблем з водою немає» – Кім (ВІДЕО)


13:4712.01.2023

На зараз в Миколаєві проблеми з водою немає.

Про це сьогодні, 12 січня, в ефірі телеканалу «24 канал» заявив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

– Проблеми з водою в Миколаєві нема. Від слова «зовсім». Є наслідки, що ми використовували солону воду, є ремонти, є відключення певних районів, наприклад, на півдоби, на добу для ремонту. І це поточна ситуація, яка змінюється. Але ми інформуємо людей, попереджуємо, що не буде води такий проміжок часу і т.ін. Але це вже більш цивільне життя – ми відновлюємо, ремонтуємо інфраструктуру. В принципі, проблеми немає. Якщо буде проблема глобальна, через зруйнування, я про це скажу, – сказав Віталій Кім.

Як повідомляло Інше ТВ, 12 квітня 2022 року Миколаїв залишився без питної води, яка подавалася в місто водогоном Дніпро-Миколаїв, саме через те, що окупанти підірвали його у Киселівці на Херсонщині.

За кілька місяців було прийняте рішення подавати в систему водопроводу лимарську воду, яку неможливо знесолити, і вона почала руйнувати водопостачальну мережу міста. Гендиректор МКП «Миолаївводоканал» Борис Дуденко вже неодноразово заявляв про необхідність заміни 240 км труб міської водопровідної мережі, але загальну конкретну суму, яка знадобиться для проведення такої реконструкції, не називав – тільки казав про «мільярди гривень».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube