Завтра 1 вересня. Скільки шкіл в Миколаєві пошкоджено, як будуть вчитися діти – інформація від мера Миколаєва (ВІДЕО)


14:4231.08.2022

В Миколаєві внаслідок російських обстрілів пошкоджено 77 учбових закладів.

З них 2 школи зруйновано вщент, а ще в 2 школах зруйновано окремі корпуси.

Про це сьогодні, 31 серпня, розповів Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

Мер міста подякував вчителям, які долучаються до ліквідації наслідків обстрілів.

«Хотів би подякувати вчителям, які замість того, щоб готуватися до навчального року, сьогодні займаються тим, що вичищають школи від наслідків обстрілів і допомагають забивати вікна. Хочу подякувати їм, і впевнений, що ЗСУ роблять все, щоб як найшвидше повернути дітей за парти, а вас – до нормального життя. Дякую вам! Ви наші міські герої! Дякую всім, ми обов’язково переможемо», – сказав Олександр Сєнкевич.

Також він додав, що у Миколаєві навчальний рік буде відбуватись онлайн.

«На сьогодні, в нас зареєстровано 44 118 учнів. З них у місті перебуває майже 10 тисяч дітей. За кордоном – більше 17 тисяч.

Нагадаю, що влітку ми запросили до наших шкіл дітей з тимчасово окупованих територій. Станом на 31 серпня, ми прийняли 579 відповідних заяв. Вони продовжують надходити – ми приймемо всіх учнів у будь-який час, щоб кожна дитина могла отримати українську освіту!

Працюватимуть онлайн із учнями 2 843 вчителя. Серед них безпосередньо в місті залишаються півтори тисячі», – відмітив міський голова.

Як повідомляло Інше ТВ, Скоро в школу. В Миколаєві назвали терміни нового навчального року і кількість шкіл, що мають укриття



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube