Мер Миколаєва назвав містян, схвильованих припиненням водопостачання, панікерами і пообіцяв воду вже ввечері (ВІДЕО)


14:4429.08.2022

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич в своєму сьогоднішньому зверненні щодо водопостачання міста говорив про те, як його дістали панікери, і назвав строки появи води в кранах.

Відповідне відео він розмістив на своєму телеграм-каналі, передає Інше ТВ.

Сьогодні наші військові дуже гарно працюють на херсонському напрямку, а місто «гудить» про воду – де мер, де вода, все дела… Просто мене вся ця паніка дістає. Шановні, не хвилюйтесь, у нас всі працюють над тим, щоб все у нас було добре… У нас в місті проводиться водозабір з річки Південний Буг, і, звичайно, як будь-яка техніка, вона виводиться з ладу і має свої ризики. Все поремонтували, воду запускаємо, зараз наповнюємо наші резервуари, і вже о 5-6-й вечора повинно поновитися водопостачання. В Корабельному районі, в окремих низьких районах міста Миколаєва вже вода є, і у них навіть не відбулася перерва в водопостачанні. Не хвилюйтесь, не розводьте паніку, тримайте кулаки за ЗСУ! Вода буде, все буде нормально. Звичайно, що вона ще не питна, але завдяки успіхам наших хлопців в військовій справі ми обов’язково відновимо водопостачання питної води в місті Миколаєві. Дякую ЗСУ! А всіх панікерів прошу: заспокойтесь, у нас війна, і так речі відбуваються і в мирному житті, а в військовий час так само може відбутися, – сказав мер.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні в Миколаєві було припинене водопостачання через аварію на водозаборі.

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім висловив надію, що один насос за добу буде відремонтовано, і вода повернеться в місто.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube