«Вони заблокували нам море, знищують порти, зараз знищують кораблебудівний університет» – начальник Миколаївької ОВА прокоментував ранкову ракетну атаку росіян (ВІДЕО)


11:1415.07.2022

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім провів логічну паралель між діями росіян в Україні – вони заблокували нам море, знищують порти, а сьогодні вдарили по єдиному в Україні кораблебудівному інуверситету.

Про це він сказав у своєму ранковому зверненні, передає Інше ТВ.

«Сьогодні ракетами вдарили по двом університетам – по педінституту (по-старому) і по МКІ (по-старому, як всі ми його пам’ятаємо, який я закінчив в 2003-му, а зараз там вчився на PHD-майстер). Всього було 2 університети з кораблебудування на пострадянському просторі – це наш, миколаївський, і Санкт-Петербурзький (Ленінградський тоді ще). Мені цікаво – вони заблокували нам море, знищують порти, зараз знищують кораблебудівний університет, єдиний який є в принципі. Як би відреагували вони, якщо б по Пітерському університету прилетіло би зараз 5 ракет?», – сказав Кім.

Як повідомляло Інше ТВ, Зранку в Миколаєві прогриміло більше 10 потужних вибухів.

Також повідомлялось В Миколаєві зранку росіяни розбомбили 2 найбільших університети – начальник Миколаївської ОВА (ВІДЕО)

Пізніше мер Миколаєва повідомив, що внаслідки ранкової ракетної атаки по Миколаєву відомо про 2 поранених. А голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва уточнила, що 4 поранених, рятувальні операції продовжуються.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube