Внаслідок ранкової ракетної атаки по Миколаєву – 4 поранених, рятувальні операції продовжуються, – голова Миколаївської облради


10:5415.07.2022

Як повідомляло Інше ТВ, мер Миколаєва повідомив, що внаслідки ранкової ракетної атаки по Миколаєву відомо про 2 поранених.

Голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва уточнила кількість поранених – четверо, передає Інше ТВ.

«Сьогодні зранку – новий масштабний обстріл м.Миколаєва. Мінімум 10 ракет по двом нашим університетам та цивільним об’єктам інфраструктури. Пошкоджені житлові будинки. На зараз у результаті цієї атаки 4 поранених. Рятувальні операції продовжуються», – написала Ганна Замазєєва.

Загалом, по її інформації, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 13 людей. Дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доставлені у наші медзаклади і отримують необхідну допомогу

Станом на сьогоднішній ранок в миколаївських лікарнях знаходяться 326 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 49 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

Як повідомляло Інше ТВ, Зранку в Миколаєві прогриміло більше 10 потужних вибухів.

Також повідомлялось В Миколаєві зранку росіяни розбомбили 2 найбільших університети – начальник Миколаївської ОВА (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube