По Миколаєву нарахували 24 лунки від ранкових снарядів та ракет – начальник Миколаївської ОВА (ВІДЕО)


11:5212.07.2022

Внаслідок ранкової атаки російських окупантів по місту Миколаєву є багато руйнувань.

Про це в своєму ранковому зверненні сказав начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

«О 4-й ранку нам насипали пристойно. На даний момент ідентифікували 19 ракет упереміш зі «Смерчами» (чи «Торнадо-С», як вони там називаються). Усього 24 лунки по місту. Але Святий Миколай та ЗСУ нас бережуть від негідників.

Дивіться, це ж дзеркально – вони бісяться. (Наші) Військові працюють чітко, палять не лише склади з БК, палять командні пункти разом із генералами. У нас взагалі у Миколаєві, по-моєму, лідери зі знищення цих керівників, генералів. Тобто місце таке — тільки приїдуть, тільки призначать когось нового, і кирдик – разом із заступниками до побачення, на концерт Кобзона.

Нажаль, дуже серйозно обстріляли місто, є багато руйнувань – школа, лікарні. Всі живі, слава Богу. Все інше відбудуємо. Окупантам дуже зараз сумно. Працюють по них чітко, дедалі більше з кожним днем. А це ми ще не починали!», – сказав Віталій Кім.

Як повідомляло Інше ТВ,  Наслідки ранкової атаки російських окупантів по Миколаєву – численні пожежі, влучання в 2 лікарні, 4 людини поранено (ФОТО). Потім стало відомо, що  кількість поранених збільшилась до 12 осіб. А мер Миколаєва показав наслідки сьогоднішнього ракетного обстрілу лікарень міста (ФОТО).

Також повідомлялось За добу на Миколаївщині внаслідок російських обстрілів поранено 30 людей.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube