Провести інспекцію по полях під час збору врожаю-2022 начальнику Миколаївської ОВА завадив ракетний удар по Миколаєву (ВІДЕО)


12:2922.06.2022

Сьогодні, 22 червня, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім поїхав з інспекцією по області – у господарства, які почали збирання озимих зернових.

Про це він повідомив на своєму телеграм-каналі, передає Інше ТВ.

«Стріляють, а ми працюємо. Почалась уборочна. Розпорядження про те, як можна працювати, вже готове, воно доопрацьовується з суміжними областями. В двох словах: фури можуть їздити в комендантську годину, великогабаритна сільськогосподарська техніка може переміщатися вдень без дозволів у супроводі двох машин (підприємців, чия це техніка – прим.ред.) на «аварійці». Працівникам, які зайняті на цих роботах, треба звертатися в РВА для складання списків», – сказав Віталій Кім.

Після того, як відео було опубліковане, начальник Миколаївської ОВА перервав інспекцію, щоб повернутися до Миколаєва, який російські окупанти атакували 7 ракетами.

Провести інспекцію по полях під час збору врожаю-2022 начальнику Миколаївської ОВА завадив ракетний удар по Миколаєву (ВІДЕО) 1
Провести інспекцію по полях під час збору врожаю-2022 начальнику Миколаївської ОВА завадив ракетний удар по Миколаєву (ВІДЕО) 3

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні вдень Миколаїв зазнає інтенсивних ударів (ФОТО) (ОБНОВЛЕНО).

Також повідомлялось Збирання врожаю-2022 на Миколаївщині: спочатку рятувальники прибирають російські снаряди (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube