Депутати Миколаївської облради на “воєнній” онлайн-сесії підтримали мешканців тимчасово окупованих територій та засудили прояви колабораціонізму (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ)


15:1026.04.2022

Сьогодні, 26 квітня, відбулася 11-та позачергова сесія Миколаївської обласної ради, в порядку денному якої було 3 питання.

Якщо раніше онлайн-сесії облради транслювались в прямому ефірі, то тепер прямого ефіру не було, а опубліковане на телеграм-каналі голови Миколаївської облради Ганни Замазєєвой відео було змонтованим і присвяченим тільки одному питанню.

Втім, Ганна Замазєєва повідомила, що прийнятими були усі три питання порядку денного, передає Інше ТВ.

Зокрема, депутати облради схвалили Звернення до жителів тимчасово окупованих територій Миколаївської та Херсонської областей, в якому запевняють, що тимчасово окуповані території Миколаївщини та Херсонщини були, є і будуть невід’ємною частиною України, і закликають ігнорувати та не визнавати будь-які псевдо-референдуми чи так звані «вибори місцевої влади».

Також депутати окремо звернулися до правоохоронних органів та Баштанської районної ради щодо дій Тетяни Мезіної, заступниці голови Баштанської райради, яка, за повідомленнями ЗМІ, співпрацює з окупантами у Снігурівці, – щоб їм надали правову оцінку і відповідним чином зреагували.

Депутати Миколаївської облради на "воєнній" онлайн-сесії підтримали мешканців тимчасово окупованих територій та засудили прояви колабораціонізму (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ) 5
Депутати Миколаївської облради на "воєнній" онлайн-сесії підтримали мешканців тимчасово окупованих територій та засудили прояви колабораціонізму (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ) 11

Ще одним питанням порядку денного було продовження строку дії контрактів з керівниками 3 закладів сфери охорони здоров’я. Так, контракти на період дії воєнного стану були продовжені з директором КНП «Миколаївський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Андрієм Самойловим, директором КНП «Миколаївська обласна клінічна стоматологічна поліклініка» Анатолієм Кобилянським та директором КНП Миколаївський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Оксаною Баланською.  

Депутати Миколаївської облради на "воєнній" онлайн-сесії підтримали мешканців тимчасово окупованих територій та засудили прояви колабораціонізму (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ) 7
Депутати Миколаївської облради на "воєнній" онлайн-сесії підтримали мешканців тимчасово окупованих територій та засудили прояви колабораціонізму (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ) 12

Як повідомляло Інше ТВ, У Снігурівці на Миколаївщині російські військові готують псевдо-«референдум» для «легалізації» окупаційної адміністрації. Як у Херсоні та у Запорізькій області.

Також повідомлялось, що заступниця голови Баштанської районної ради Тетяна Мезіна виявилася колаборантом – вона приїхала до Снігурівки та співпрацює з російськими окупантами.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube