Росіяни у Болгарії купили джипи для Легіону «Свобода Росії», який воює на боці України


13:1729.05.2024

На площі біля храму Св. Олександра Невського в Софії було показано шість позашляховиків, які будуть передані Легіону «Свобода Росії”, що воює на боці України.

Про це повідомляє «Радіо Болгарії» з посиланням на газету “24 години”, передає Інше ТВ.

Техніка була придбана та модифікована для потреб фронту в Україні, де Легіон воює на боці України. Кошти були отримані виключно за рахунок добровільних пожертв російських громадян та етнічних росіян, які проживають у Болгарії.

Люди, які показали автомобілі, були в масках та окулярах. Вони надали журналістам візитні картки “Групи технічного забезпечення у Болгарії” при “Свободі Росії”. Свої імена назвати не побажали, оскільки, за їхніми словами, в Росії люди, які працюють проти режиму Путіна, зазнають переслідувань. Вони також побоюються й того, що якщо будуть розпізнані, то постраждають їхні родичі.

Організатори пояснили, що це третя партія автомобілів, які вони купують.

“Як громадянин Росії, вважаю неприйнятними її дії та роблю все, щоб Україна перемогла режим Путіна”, – прокоментував один з чоловіків.

Він пояснив, що перші дві партії автомобілів були відправлені українській армії, а ця буде для російських солдатів Легіону.

“Бездіяти – не варіант, якщо не зробимо нічого, ситуація не покращиться, і продовжать гинути люди”, – заявив він.

Як повідомляло Інше ТВ, Твої “вибори” давно вже перетворилися на повний фарс: Легіон “Свобода Росії”, РДК і Сибірський батальйон записали звернення до путіна (ВIДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube