В США банк помилково перерахував жінці $1,2 млн., вона відмовилась повертати. Що купила


22:3326.05.2024

Мешканка Луїзіани була заарештована після відмови повернути 1 200 000 доларів, які випадково опинилися на її банківському рахунку.

Про це повідомляє видання Unilad і Фокус.

Келін Спадоні працювала диспетчером служби екстреної допомоги, і одного разу на її брокерський рахунок були випадково переведені гроші. Повідомлення надійшло від компанії фінансових послуг Charles Schwab, яка надіслала його на рахунок, відкритий Спадоні.

Згідно з позовом, поданим компанією, вона мала намір перевести на рахунок Спадоні 82,56 долара, але натомість перевела 1 205 619 доларів.

Очевидно, що це не та цифра, яку можна було б легко не відшкодувати, тому співробітники спробували зупинити і повернути переказ.

Повідомляється, що вони направили запит на повернення в установу, яка обслуговує рахунок, на який було відправлено гроші, але отримали повідомлення, в якому йшлося: “Готівка недоступна”.

Спадоні звинуватили в тому, що вона швидко перевела гроші на інший рахунок, а також використала частину їх для купівлі будинку і нової машини вартістю від 48 000 до 70 000 доларів.

Компанія кілька тижнів безуспішно намагалася зв’язатися зі Спадоні, що спонукало їх зрештою звернутися до офісу шерифа. Влада порушила кримінальну справу і дізналася, як Спадоні витратила частину грошей.

Її заарештували та притягнули до відповідальності за крадіжку на суму понад 25 тисяч доларів, банківське шахрайство та незаконну передачу грошових коштів.

Нагадаємо, американка два місяці не могла знайти в будинку виграшний лотерейний квиток на півмільйона доларів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube