Швейцарія обмежить повітряний простір у районі Бюргенштока на час Саміту миру


17:1422.05.2024

Федеральна рада Швейцарії схвалила тимчасове обмеження використання повітряного простору в районі Бюргенштока в зв’язку з проведенням Саміту миру в Україні, що відбудеться тут 15-16 червня. Про це повідомили на сайті Федеральної ради Швейцарії, пише УНН.

Федеральна рада країни затвердила тимчасові обмеження повітряного простору в районі Бюргеншток, кантон Нідвальден, через Саміт миру, який запланований на 15-16 червня. Швейцарські військово-повітряні сили будуть патрулювати та спостерігати за повітряним простором, а збройні сили співпрацюватимуть з місцевою владою для забезпечення безпеки.

“Цей захід необхідний для забезпечення безпеки міжнародної конференції високого рівня. Згідно з міжнародним правом, Швейцарія зобов’язана забезпечувати безпеку гостей, які потребують особливого захисту” – ідеться у пресрелізі.

Обмеження повітряного простору над Бюргенштоком буде діяти з 8 ранку 13 червня до 8 вечора 17 червня. Швейцарські військово-повітряні сили виконуватимуть патрулювання та спостереження. Рух повітряних суден буде обмежено для візуальних польотів (VFR), некомерційних польотів за приладами (IFR), а також для безпілотників.

Читайте: Індія візьме участь у саміті миру в Швейцарії, – Моді



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube